Debel AS - Gardiner og badetilbehør
Vis
debel_topbillede.jpg
debel_menu_billede.gif

Korrekt vedligeholdelse sikrer dig gardiner, der holder sig pæne i lang tid!


Gi’ dine persienner et bad

Persienner skal rengøres lige som alle andre gardiner, men de passer dårligt i vaskemaskinen. Almindeligt støv fjernes lettest med en persiennnebørste, der kommer godt ind imellem lamellerne, men er der brug for hovedrengøring, er det bedre med et persiennebad.

Læg persiennen i blød i sæbevand nogle timer i badekarret, tør efter med en svamp, hæng persiennen til tørre, og så er den så god som ny.

 

En tur med børsten

DEBEL's øvrige gardiner kan ikke vaskes, men en let støvsugning og/eller en tur med en blød børste vil kunne fjerne støvet.


Motioner dine plisségardiner

Har du købt plisségardiner, anbefaler vi, at du jævnligt kører gardinet helt op, så plisseringerne holder sig flot i længere tid. 


Skulle det alligevel være sket, at plisségardinet ikke kører pænt op i plisseringerne, anbefaler vi følgende:


1. Gardinet trækkes meget langsomt op samtidig med, at du samler folderne én efter én. Lad gardinet sidde i spænd helt oppe i et par dage. 


2. Har det ikke hjulpet med pkt. 1, anbefaler vi at, at du trækker gardinet helt ud i fuld længde. Gardinet fugtes meget let med en vandforstøver, hvorefter pkt. 1 gentages. Gardinet sidder nu fastspændt foroven, hvorefter du enten kan lade gardinet lufttørre i min. 2 dage, eller du kan bruge en hårtørrer ved middelvarme og lade gardinet hænge min. 1 dag. 


 

Folde-2.jpg
DEBEL AS · Bronzevej 8 · DK-8940 Randers SV · Denmark