Debel AS - Gardiner og badetilbehør
Vis
DEBEL markise
Markiser

Er du i tvivl om hvilken markise, du skal vælge, så kan nedenstående muligvis hjælpe dig. 


Malaga:
Malaga er en super halvlukket kassette markise med motor og trådløs fjernbetjening. Markisen er perfekt til den store terrasse som anvendes dagligt og meget. Markisen er ligeledes perfekt til sommerhuset, hvor den anvendes ofte i bestemte perioder af året. Markisen er halvlukket med elegant forbom som gør, at den synes let og elegant at se på, samt er den godt beskyttet, når den ikke anvendes.

En super god og gedigen markise til den kvalitetsbevidste.


Madrid:

Madrid er en luksus hellukket markise med motor og trådløs fjernbetjening. Markisen er perfekt til den store terrasse som anvendes dagligt hele året rundt.  Markisen er med en lukket kassette som gør, at den er fuld beskyttet for alt slags vejr, når den ikke anvendes.

En luksus markise i top kvalitet til den kræsne bruger.


Palma:

Palma er en luksus hellukket markise i bedste kvalitet, og med indbygget lys i armene, som gør de mørke aftener lyse.  Med motor og trådløs fjernbetjening. Markisen er perfekt til den store terrasse som anvendes dagligt hele året rundt.  Markisen er hellukket som gør, at den er fuld beskyttet for alt slags vejr når den ikke anvendes.

En ekstra kraftig luksus markise i top kvalitet til den kræsne bruger.


Vibrasensor:

Denne Vibrations sensor er et must til din nye markise. Du opnår den bedst mulige sikkerhed i forhold til pludselig opstået blæst/ skybrud.

Sensoren placeres indvendigt i markise forbommen, sensoren reagerer på vibrationer forårsaget af vinden eller kraftig regn, og vil automatisk rulle markisedugen ind ved for store rystelser.

(*Husk aldrig at køre fra markisen uden at lukke den først).


Sol & vindsensor:

Med denne multifunktionssensor opnår du sikkerhed for at markisen vil blive rullet ind hvis det blæser for meget. Solsensoren vil ligeledes sørge for at din markise køres ud når solen begynder at skinne, denne funktion kan dog frakobles efter behov. 

Både sol og vindfølsomhed kan indstilles efter de aktuelle forhold.

Vi anbefaler at du vælger en Vibra eller Sol & vindsensor til din nye markise for en sikkerheds skyld. 

(*Husk aldrig at køre fra markisen uden at lukke den først)Du finder vores markiseudvalg i landets førende varehuse. 

 

Se hele vores udvalg af markiser ved klik på menupunktet 'Markiser'.

 

DEBEL AS · Bronzevej 8 · DK-8940 Randers SV · Denmark