Debel AS - Gardiner og badetilbehør
Vis
debel_topbillede.jpg
debel_menu_billede.gif

  

Vi startede ud, da gabardine, brede kasseformede bukseben og høje plateausko var ”the latest thing”, og i dag er DEBEL det mest kendte brand i gør-det-selv gardiner, markiser og tilbehør til badet.  

 

Ved firmaets start i 1979 var produktprogrammet meget begrænset og omfattede hovedsageligt gardinstænger og rullegardiner. Allerede to år efter blev programmet udvidet til også at omfatte badeforhæng og bademåtter. I 1986 byggede DEBEL AS sine egne fabrikslokaler.

I 1990 blev produktprogrammet udvidet med import fra Fjernøsten af bl.a. PVC-persienner, aluminiumspersienner, foldegardiner, plissé- og lamelgardiner.

I dag koncentrerer vi os om at udvikle nye produkter, skabe spændende designs og opdyrke nye materialer. Produktionen har vi placeret hos dygtige leverandører i Asien og Østeuropa, der kan levere i en kvalitet og til en pris, som er svær at konkurrere med. Alle opgaver starter og slutter i Randers, hvor dedikerede DEBEL medarbejdere knokler på for at gøre vores kunder glade ...

Målet for fremtiden er klart: DEBEL vil være nr. 1 inden for vores felt, og med de mange nye initiativer, der er taget, er vi allerede godt på vej!

I 2009 blev DEBEL AS en del af DECO GROUP, som er væsentlig udbyder af solafskærmning og tilbehør til badeværelset på det skandinaviske marked. DECO GROUP har i dag de 2 brands DEBEL og SUNTEX.
 

Studio_building

Studio - 650 kvm. med inspiration

DEBEL AS · Bronzevej 8 · DK-8940 Randers SV · Denmark