Debel AS - Gardiner og badetilbehør
Vis
Debel Studio
Debel Studio top

Lad dig suge gennem den sorte tunnel med en spiral af blinkende lys. Mærk suset, når du står midt i det runde DEBEL STUDIO og ser, hvordan sort møder hvidt. Hvordan kvalitet møder æstetik. Og hvordan det runde giver kant. DEBEL STUDIO er et univers af vildskab, fantasi og muligheder.

DEBEL står for produktudvikling, design og innovative løsninger. Vi ved, hvad der rykker lige nu, hvad der stadig holder næste år - og hvad der i dén grad ikke gør. Det vil vi gerne dele med vores kunder. Og vi vil gøre det overraskende, sjovere, vildere og bedre. Derfor inviterer vi dig på en ekspedition i DEBEL STUDIO.

DEBEL STUDIO er ikke bare et showroom, det er en totaloplevelse. Det er en legeplads, hvor “plejer” og “kan ikke” er sendt i timeout. Hvor du kan slå dig løs og udforske mulighederne. Hvor du kan uddanne dig og blive endnu bedre til det, du gør.

DEBEL STUDIO er rundt, fordi vi tror på design med kant - uden at være firkantede. Fordi vi tror på at sende idéer og fantasi i cirkulation for at skabe de største resultater - for os og for vores kunder.

DEBEL er en af Skandinaviens førende leverandører af solafskærmning, gardinstænger og badeværelsestilbehør. Vi er kendt for at levere den højeste kvalitet for pengene. Vi vil være den bedste på vores felt, og det forpligter. Hvis man vil være den bedste, må man tilbyde det bedste. Så det gør vi. Og du er inviteret.


 

Studio_03
Studio_tunnel
DEBEL AS · Bronzevej 8 · DK-8940 Randers SV · Denmark