Debel AS - Gardiner og badetilbehør
Vis
debel_topbillede.jpg
debel_menu_billede.gif

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved at vælge et DEBEL-produkt. Hos DEBEL sikrer vi derfor, at vores solafskærmningsprodukter altid lever op til Europa-Kommissionens afgørelse 477 (2011/477/EU) og produktsikkerhedsloven. De nye retningslinjer er gældende alle steder, hvor børn færdes, og har primært fokus på længden af kæde og snor i forhold til gulv og sikkerhedsanordning. Der er også nye retningslinjer for advarsler, hvor der bl.a. er krav til, at skiltet nederst på siden skal være synligt på salgsstedet.

 

Vi anbefaler følgende:

Små børn kan blive kvalt af løkker i træksnore, kæder og bånd, som bruges til betjening af produktet. For at undgå strangulering og indvikling i snorene skal disse holdes udenfor små børns rækkevidde. Snore kan vikle sig rundt om et barns hals. Flyt senge, barnesenge og møbler væk fra snore til vinduesafskærmninger. Snore må ikke bindes sammen. Sørg for at snore ikke snoes og danner en løkke.

 

Sørg altid for at anvende vores sikkerhedsanordninger, der medfølger vores produkter. Skulle du miste eller beskadige sikkerhedsanordningen, kan du henvende dig i kundeservice hos din DEBEL-forhandler.

 

Vi opfordrer alle til at bruge vores vejledninger til montering og tilpasning af vores produkter. Du finder vejledninger sammen med vores produkter. Desuden findes vejledninger her på sitet: Gør-det-selv


Se vores video omkring børnesikkerhed:

Har du stadig spørgsmål til sikkerheden omkring vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 8644 7700


 


 

 DEBEL_Warning_POS_DK_02


 

CHILD_SAFE_EU
DEBEL AS · Bronzevej 8 · DK-8940 Randers SV · Denmark